Je account verwijderen
Inboedelplan · een dienst van Bart Otto Solutions
Je kunt je account in Inboedelplan op drie manieren verwijderen. Het gaat om je account in één familie: hoor je bij meer families, dan verwijder je het in elke familie apart.
In de app (iPhone of Android)
- Open Inboedelplan en ga naar Instellingen.
- Tik onderaan op Account verwijderen.
- Typ ter bevestiging je e-mailadres en tik op Account verwijderen.
Op de website
- Log in op het adres van je familie, bijvoorbeeld familienaam.inboedelplan.nl.
- Ga naar Instellingen → Profiel en kies onderaan Account verwijderen.
- Typ ter bevestiging je e-mailadres.
Per e-mail
Kun je niet meer inloggen, mail dan vanaf het adres van je account naar [email protected] met de naam van je familie. We verwijderen je account binnen een maand en laten het je weten. Zo vraagt ook de beheerder van een familie de hele familie te verwijderen.
Wat er wordt verwijderd
- Je account: je naam, je e-mailadres en je mobiele nummer.
- Je passkeys, je inlogcodes, en de toegang van al je toestellen: de app is overal meteen uitgelogd.
- Je wensen ("Dit wil ik").
Wat er blijft
- De voorwerpen die je hebt vastgelegd, met hun foto's: die zijn van de familie. Je naam staat er niet meer bij.
- Je eigen bestemming blijft als gewone bestemming bestaan, zodat voorwerpen die al naar jou gingen hun plek houden. De beheerder van de familie kan die hernoemen of verwijderen.
- Heb je de familie zelf aangemeld en betaald, dan bewaren we de gegevens van die aanmelding en betaling zeven jaar: zo lang moeten we onze administratie volgens de wet bewaren.
- In de back-ups staan je gegevens nog hooguit dertig dagen, in de logbestanden hooguit veertien dagen. Daarna zijn ze ook daar weg.
Meer hierover staat in de privacyverklaring.